15 prosinca, 2016 Komentara (0) Novosti

Osvrt na 2. Velebitsku avanturu

Bili smo na 2. Velebitskoj avanturi u organizaciji off-road kluba Velebit 4×4. Druženje je trajalo cijeli vikend, od petka do nedjelje. Mjesto okupljanja i zabave je bilo u lovačkoj kući u Brinju. Spavanje je bilo organizirano u drugoj lovačkoj kući nedaleko od Brinja, mi smo ipak se odlučili za smještaj u hotelu Lika, koji je bio odličan, pogotovo za cijenu od 100kn po osobi.

Roadbook je bio organiziran odlično, jako lijepa staza kroz šumu u okolici Brinja. Mi smo puni entuzijazma krenuli na hard roadbook i nakon što smo u par sati prešli samo 3 km, i još nekih posebnih okolnosti, smo odlučili ipak nastaviti sa soft roadbook-om koji je bio možda malo previše soft, te smo nakon završetka u povratku prošli jednom hard dionicom.


Download

Vrijeme je, iako su najavljivali kišni vikend, bilo odlično. Subota navečer je bila rezervirana za urnebesnu zabavu, prasci su se okrenuli a i popilo se puno :D. Slike baš i nisu za objavu.

Nedjelja je bila rezervirana za turističku vožnju u koloni, Brinje – Glibodol – Plitvice – Lička Plješevica (bivša JNA radarska baza) – aerodrom Željava (najveći podzemni vojni aerodrom JNA). Mi smo došli do Ličke Plješevice, vrijeme je bilo maglovito tako da se nije ništa vidjelo pa nam se činilo to nekako uzaludno 🙁 Kolona je nastavila za Željavu a mi smo se okrenuli za Brinje jer nam je bilo već dosta voženje po makadamskim putevima 😀


Download

Sve u svemu vikend je prošao odlično i sve pohvale organizaciji.

Rezultati

Klasa HARD

 1. Pikulić 2,00
 2. Gregor Radkovič club GODPODARJI GOZDA 3,16
 3. Prijatelj 4,40

Klasa SOFT

 1. Sandi Golenač 4×4 servis 2,26
 2. Zgembo Adislić club AVANTURA 2,27
 3. Luka Karner 3,10

QUAD

 1. Srečko Rogač

POSEBNE NAGRADE

 • Najatraktivniji terenac R.R. (glasanje publike) Juretić R. klub 4×4 AVANTURA
 • Najudaljenija posada iz Stuttgarta Došen Rober
 • Najbrojniji club klub NO LIMIT KVARNER
 • Ženska posada Ines – Marina JEEP KLUB KVARNEROdgovori